03 October 2010

13TH DAY: American Cuisine (Hands on cooking class at the Rosen’s Home)




Hoy hemos empezado el día desayunando en Newark Academy ( chocolate y Dunkin donuts). Uhmmm, buenísimos. Después hemos ido a una casa victoriana que era enorme a cocinar con Dolly . Ella es muy buena cocinera y la comida estaba muy rica. Primero tomamos sidra caliente (estaba buena pero creo que me gustaría más si estuviese fría). Nos enseñó como se preparaba todo para el día de acción de gracias tal como hacía ella con su familia. La mesa estaba preciosa.
Nos enseñó a cocinar pollo relleno, galletitas con formas para adornar una tarta... Hicimos dos tartas, pero la que más me gustó fue la de nueces que estaba riquísima ; Además de eso elaboramos puré de batata , de color naranja, puré de guisantes , una especie de mermelada de frutas del bosque,… todo para acompañar al pollo asado. Al terminar de cocinar nos lo comimos todo. Estaba buenísimo.
Uxía

Today we started the day having breakfast at Newark Academy (chocolate and Dunkin donuts). Uhmmmm, delicious. After that, we went to a very big Victorian house to cook with Dolly. She is a very good chef and the food was very, very tasty. First, we had a sort of hot cider (It was ok but I think it would be better if it was cold). Dolly showed us how things are prepared at home for Thanksgiving Day. The table was lovely.
She showed us how to cook stuffed chicken, shaped cookies to decorate a cake... We cooked two different pies but, what I liked the most was the one with nuts that was delicious; Besides of this, we made mashed potatoes, puréed peas, a kind of wild fruits jam,.. .all this meal to match the stuffed chicken. When we ended cooking we ate all the dishes. It was delicious.


Bye bye!

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